ZC Borger zwemt laatste wedstrijd van het seizoen met NOVA

Neem contact met
ons op

Zaterdag 9 juli zwom ZC Borger samen met NOVA haar laatste wedstrijd van het seizoen in Exloo. We hadden geluk met het weer die dag. Het bleef droog en het zonnetje liet zich hier en daar nog even zien. Voor sommigen was dit de eerste ‘echte’ wedstrijd en dus best spannend. Voor anderen was dit de zoveelste en de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022.

Om 16:30 begonnen de zwemmers met inzwemmen waarna de wedstrijd om 17:00 begon. Hier en daar zijn er zo aan het einde van het seizoen persoonlijke records verbroken. De wedstrijd eindigde met een gezamenlijke estafette. 4 teams met onze jongste en oudste zwemmers gemixt. Het was leuk om de jongste zwemmers te zien zwemmen onder begeleiding en in samenwerking met de oudere zwemmers.

De wedstrijd werd afgesloten met een hapje en een drankje op het terras van het zwembad in Exloo. Er waren voor iedereen heerlijke hapjes aanwezig van Kippie uit Emmen. Ook was er watermeloen, stokbrood, salade en marshmallows. Zo konden we gezamenlijk met elkaar het wedstrijdseizoen gezellig afsluiten. Al met al was het een reuzegezellige wedstrijd waarbij zwemmers, officials, publiek en vrijwilligers aan hebben bijgedragen. Gelukkig kunnen de zwemmers tot 29 juli nog lekker verder trainen. Vanaf 1 augustus geniet ZC Borger van een welverdiende vakantie.