ZC Borger zwemt in Hoogeveen het Miniorencircuit

Neem contact met
ons op

Zaterdag 17 september verscheen ZC Borger met 15 zwemmers aan de start. Naast de zwemmers waren er ook drie officials, een coach, twee ploegleiders en een schare supporters aanwezig. Logisch, want het regende buiten pijpenstelen; binnen zat je droog en warm. Voor een korte tijd dan. De scheidsrechter zou de wedstrijd er in anderhalf uur ‘ doorheen rammen’.

Voor een groot aantal zwemmers was het de eerste keer dat ze deel namen aan het miniorencircuit. Of zwommen anderen voor het eerst een (langere) afstand. Maar dat was niet te merken. Wat deden onze zwemmers het goed! De PR’s stroomden binnen; wel 20 in totaal.

Tijd voor de puntentelling. En wat doe je dan het liefst. Zwemmen natuurlijk! De organiserende vereniging had dit goed begrepen. Daarom vond er een estafette plaats. Niet per verenging, maar alles door elkaar. Wat een plezier en toch ook wel competitie. Dit was een mooie manier om de tijd te doden en zo konden we gelijk door naar de prijsuitreiking. Iedereen ging met een medaille naar huis.

Gefeliciteerd allemaal!