ZC Borger gaat op Clubkamp

Neem contact met
ons op

In het weekend van 17, 18 en 19 juni was het zover. Het normaal jaarlijks terugkerende clubkamp kon nu, na 2 jaar, weer doorgang vinden. Dit jaar gingen de zwemmers naar De Tweehek in Westdorp. Het was een weekend met een bruisend programma. Vrijdag arriveerden de leden op het terrein. Nadat iedereen een slaapplek had gevonden begon de avond met een spel. Ieder team moest glow in the dark sticks zoeken op het terrein. Elk team zocht naar zijn eigen kleur. Na een avond tot in de late uurtjes, werd iedereen weer optijd wakker voor een lekker ontbijt.

Na het ontbijt werd er het Crazy 88 spel gespeeld. De leden werden wederom verdeeld in teams. Elk team kreeg een lijst met opdrachten. Het doel was om de opdrachten en voorwerpen op de foto te zetten en naar de jury te sturen. Elk team deed zijn best om de meeste punten te scoren. Dit spel leverde mooie foto’s op (zie fotoalbum). Na het spel werd er goed geluncht met onder andere een broodje knakworst. Na de lunch smeerde iedereen zich goed in met zonnebrand, voordat we vertrokken naar het Loomeer met een huifwagen. Gelukkig hadden we er mooi weer bij waardoor iedereen heerlijk heeft kunnen zwemmen en spelen in het zand. Rond 17:00 kwam de huifwagen ons weer ophalen en vertrokken we terug naar de Tweehek. Het avondeten was zeker anders dan andere jaren. Iedereen mocht namelijk van tafel eten. We aten heerlijke patat met snacks van tafel. De tafel was vooraf natuurlijk wel voorbereid met aluminiumfolie. Na het eten ging iedereen zich klaarmaken voor de bonte avond.

Bij de bonte avond was het de bedoeling dat iedereen verkleed ging als iets of iemand dat begint met de eerste letter van je voornaam. Dit zorgde voor leuke, creatieve en grappige kostuums. De bonte avond bestond uit verschillende dansjes en een quiz. Iedereen deed gezellig mee. Na de bonte avond werd er gevolleybald en zijn er spelletjes gespeeld. De volgende ochtend was er weer een heerlijk ontbijt en werden alle leden weer opgehaald. Velen vonden dit natuurlijk erg jammer.

Al met al was het een zeer geslaagd en gezellig kamp. Iedereen ging zondag moe, maar voldaan naar huis. Het was fijn dat het clubkamp na 2 jaar weer plaats kon vinden en we met iedereen buiten het zwembad een gezellig weekend hebben gehad.